0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

TIM VAN DEN HURK

Mijn naam is Tim van den Hurk en ik ben de oprichter en eigenaar van VedaCom!

Computers lopen als een rode draad door mijn leven. Vanaf een jonge leeftijd was ik al bezig met computers en alles wat hiermee te maken had. Zelf computers uit elkaar halen en bouwen was een dagelijkse hobby van mij. Op een bepaald moment kwamen mensen erachter dat ik er veel verstand van had, en toen ging ik regelmatig in mijn dorp Soerendonk bij mensen thuis computers maken. Dit werd steeds meer en zo is VedaCom ontstaan!

Bij VedaCom is iedere dag echt anders en ik zit daardoor nooit stil. Iedere klant heeft ook specifieke wensen en eisen. Om hier vervolgens maatwerk oplossingen voor te bedenken die echt aansluiten én passen binnen het budget zijn uitdagingen die ik graag aanpak.

Binnen VedaCom ben ik de specialist op het gebied van VoIP. Dit is telefonie via een internetverbinding. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik ICT in duidelijke taal uit kan leggen zodat de klant het ook snapt.

Naast al mijn werkzaamheden voor VedaCom ga ik er graag op uit met de fiets naar een terras of lekker uit eten. Hier kan ik mijn interesse in wijn goed in kwijt. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, doe mee aan proeverijen en probeer zoveel mogelijk wijngebieden te bezoeken. Daarnaast squash ik graag om mijn bourgondische hobby’s te compenseren.

Directeur

 

Bel me en ik regel het!

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl

0495 – 237 000