0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

TIM VAN DEN HURK

Mijn naam is Tim van den Hurk en ik ben de oprichter en eigenaar van VedaCom!

Computers lopen als een rode draad door mijn leven. Vanaf een jonge leeftijd was ik al bezig met computers en alles wat hiermee te maken heeft. Zelf computers uit elkaar halen en bouwen was een dagelijkse hobby van mij. Op een bepaald moment kwamen mensen erachter dat ik er veel verstand van had, en toen ging ik regelmatig in mijn dorp Soerendonk bij mensen thuis computers maken. Ik kreeg het hier druk mee en zo is VedaCom ontstaan!

Specifieke wensen en maatwerk
Bij VedaCom is iedere dag anders en ik zit daardoor nooit stil. Iedere klant heeft ook specifieke wensen en eisen. Het is voor mij een echte uitdaging om hier vervolgens maatwerk oplossingen voor te bedenken die echt aansluiten én passen binnen het budget.

VoIP specialist
Binnen VedaCom ben ik de specialist op het gebied van VoIP. Dit is telefonie via een internetverbinding. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik ICT in duidelijke taal uit kan leggen zodat de klant het ook snapt.

Naast al mijn werkzaamheden voor VedaCom ga ik er graag op uit met de fiets naar een terras of lekker uit eten. Hier kan ik mijn interesse in wijn goed in kwijt. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, doe mee aan proeverijen en probeer zoveel mogelijk wijngebieden te bezoeken. Daarnaast squash ik graag om mijn bourgondische hobby’s te compenseren.

Directeur

 
Bel me en ik regel het!

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000