0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier

STIJN DOENSEN

Mijn naam is Stijn Doensen en ik ben marketeer bij VedaCom!

De termen ”Marketing” en ”Communicatie” zul je vaak tegenkomen bij mij. Al op jonge leeftijd wist ik dat deze richting op wilde en ik ben vervolgens begonnen aan een opleiding Marketing & Communicatie in Eindhoven. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik verder gegaan met de opleiding Commerciële Economie.

Het creëren van een merk en eigen identiteit geeft mij enorm veel voldoening. Om vervolgens de kernwaardes terug te laten komen in alle uitingen is dan ook de kers op de taart voor mij. Ik vind het tevens een uitdaging om de verschillende kanalen zo effectief mogelijk in te zetten en er voor te zorgen dat VedaCom zo goed mogelijk gepresenteerd wordt!

Samen met Tim kijk ik wat de beste opties voor VedaCom zijn op het gebied van marketing en communicatie. Met name het stukje online vind ik zeer interessant en ben ik het beste bekend mee.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden en ga ik graag uiteten. Om toch in beweging te blijven waterpolo ik al enkele jaren en ben ik recent begonnen met tennis. Met deze laatste sport ben ik de vrij fanatiek aan het trainen om het onder de knie te krijgen.

Marketeer

 

Een goede samenwerking vergt een persoonlijke aanpak

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl

0495 – 237 000