0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

STEIN VAN WEERT

Mijn naam is Stein van Weert en ik ben systeembeheerder bij VedaCom!

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar computers en ICT. Ik ben daarom vanzelfsprekend begonnen aan een opleiding binnen mijn interessegebied. Mijn keuze viel op ICT-beheer en tijdens deze opleiding heb ik stage mogen lopen bij ASML. Gedurende de vakanties heb ik altijd als vakantiekracht bij VedaCom gewerkt en na het afronden van mijn opleiding ben ik aangebleven als systeembeheerder. Deze functie oefen ik nu al enkele jaren met veel plezier uit!

Bereikbaar en toegankelijk
VedaCom richt zich met name op ZZP’ers en kleine tot middelgrote bedrijven. Ik vind het leuk om bij deze ondernemingen de IT bereikbaar en toegankelijk  te maken! Ik kom zelf uit Leende en ken de mensen en bedrijven binnen de regio erg goed. Om juist deze ondernemingen te helpen en ondersteunen met hun ICT-omgeving geeft mij een enorme kick!

 In mijn vrije tijd squash ik graag en reis ik graag de wereld rond.

Systeembeheerder

Ik zorg ervoor dat u prettig werkt!

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000