040-711 4930 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier

OVER VEDACOM

Aangenaam kennis te maken

VedaCom is een jonge, eigentijdse onderneming. Het bedrijf werd opgericht in januari 2010 en richt zich op ICT en telefonie oplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. VedaCom beschikt over uitgebreide expertise en passie voor ICT. U hoeft zich daarom als klant van VedaCom geen zorgen meer te maken over uw ICT-omgeving. Bent u van plan om uw netwerk te vernieuwen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in de cloud te gaan werken? Dan biedt VedaCom u altijd een passende oplossing met uitgebreide ondersteuning.

Persoonlijke aanpak

Bij VedaCom is de klant écht koning: wij geloven dat persoonlijk contact de basis vormt voor een optimale dienstverlening. Uw systeembeheer, cloudomgeving of andere ICT-oplossing wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Daardoor haalt u het beste uit uw onderneming. Onze helpdesk staat voor u klaar wanneer u ergens tegen aanloopt of vragen heeft over uw computer of randapparatuur. Persoonlijk contact, dat is wat VedaCom niet alleen onderscheidt van de concurrentie, maar wat ons ook de enige juiste keuze maakt voor uw ICT-oplossingen!

Ook voor kleine bedrijven en ZZP’ers

Veel kleine bedrijven worden niet serieus genomen door grote ICT partijen en krijgen niet de service die ze graag zouden hebben. Het gevolg hiervan is vaak dat de ICT van kleine bedrijven niet goed is beveiligd of niet naar de volle tevredenheid functioneert.
Wij richten ons juist ook op de kleinere bedrijven en voorzien deze van professionele service en oplossingen. Wij geloven namelijk dat kleine bedrijven grootse dingen kunnen doen en ondersteunen hier graag bij!

Vrijblijvende kennismaking met VedaCom

Bent u overtuigd van de diensten die door VedaCom worden aangeboden of heeft u specifieke vragen waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij laten u graag zien hoe VedaCom ook uw bedrijf efficiënter kan maken én hoe wij uw kosten op diverse vaste diensten zoals telefonie en internet kunnen verlagen.

Oostrikkerstraat 34A, 5595 AE Leende

info@vedacom.nl

040-711 4930