0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

Mike Martens – Martens Financieel Advies

Mike Martens is de oprichter en eigenaar van Martens Financieel Advies. In 2010 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. In de jaren hiervoor was hij werkzaam als financieel adviseur bij de ING BANK en ABN AMRO. Mike is begonnen als een particuliere klant bij VedaCom en sinds enkele jaren ook een zakelijke klant! VedaCom verzorgt o.a. de cloud omgeving en telefonie (VoIP) bij Martens Financieel Advies. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen en wat zij van VedaCom vinden? Lees dan snel verder!

Gerwin Govers – Govers Sierhekwerk

Gerwin Govers is directeur en eigenaar van Govers Sierhekwerk. Samen met zijn broer Jean – Paul Govers runt hij het bedrijf in Budel. Govers Sierhekwerk is een hardwerkend familiebedrijf uit Budel en al sinds 1974 leverancier van ambachtelijk hekken en sierhekken. Dankzij VedaCom maakt Govers Sierhekwerk nu gebruik van VoIP. Daarnaast verzorgt VedaCom het ICT – beheer voor Govers Sierhekwerk. Zo kunnen zij zich 100% focussen op hun ambachtelijke werk! Lees er meer over door op de ‘Lees meer’ knop te drukken!

GTB Finish

VedaCom heeft GTB Finish tijdens hun verhuizing bijgestaan op het gebied van ICT en telefonie. Daarnaast had GTB Finish in het verleden last van enkele problemen die meerdere bedrijven helaas ook overkomen. Hoe de verhuizing verliep en met welk probleem zij ook nog te maken hadden lees je hier!