0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

JOEY HEGGE

Mijn naam is Joey Hegge en ben systeembeheerder bij VedaCom!

Mijn achtergrond is technisch gezien divers. Ik heb eerst een hbo-opleiding elektrotechniek gevolgd met de focus op zogenaamde “embedded” elektronica. Dit is elektronica die in telefoons, afstandsbedieningen en televisies zit. Tijdens deze studie verschoof mijn aandacht meer naar het programmeren van deze embedded systemen. Dit was ook te merken aan mijn afstudeeropdracht, want hier kwam veel programmeren bij kijken.

Bij het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gelopen ben ik begonnen als software programmeur. Hier heb ik gewerkt aan producten als verwarmingsketels, boilers en grote papier afwikkelmachines voor drukwerken en afstandsbedieningen via bluetooth low energy. Ik wilde eigenlijk een andere richting inslaan en dit gevoel begon steeds meer aan mij te knagen. Mijn opdracht bij mijn vorige werkgever liep ten einde en toen ik van Tim te horen kreeg dat hij nog mensen zocht heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om te gaan werken bij VedaCom!

Persoonlijk en oplossingsgericht
Ik ben van kleins af aan al met techniek bezig geweest. Ik ben vaak met veel verschillende dingen tegelijk bezig en vind het leuk om iets nieuws uit te proberen! Bij VedaCom zit ik dus echt op mijn plek. De grote diversiteit van technieken en methodes om voor de klant de perfecte oplossing te realiseren ligt mij dus ook erg goed. Daarnaast heb ik als systeembeheerder direct contact met klanten. Deze combinatie is mijn grootste drijfveer!

Ik ben technisch aangelegd. Als kind kreeg ik al regelmatig vragen over problemen met computers en soortgelijke apparaten. Dit is mij altijd bij gebleven, want ik vond het leuk om uit te zoeken hoe het precies werkt. Ik werk vervolgens door tot ik een antwoord heb gevonden op de technische vraag.

Mijn voornaamste hobby is gamen. Ik speel dan voornamelijk op PC, maar spelcomputers en af en toen een spelletje op mijn telefoon kan ik ook niet laten. Verder ben ik thuis ook vaak bezig met mijn eigen server en Home Automation (Domoticz). Ik kijk regelmatig op websites, zoals Marktplaats om te zoeken naar apparaten om te repareren. Zo is er altijd wel iets te doen!

Systeembeheerder

Alle vragen zijn welkom!

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000