0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

IT BEDRIJF

IT bedrijf nodig? VedaCom verzorgt complete IT oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven. We hebben klanten in heel Nederland, maar onze focus ligt op Noord-Brabant. Hier zijn we namelijk zelf gevestigd. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de concrete implementatie en de eventueel gewenste ondersteuning die daarop volgt. We combineren praktische ervaring met gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en hardware.

pERSOONLIJK ADVIES

Dankzij onze persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot de slimste en beste oplossingen voor alle soorten IT vraagstukken. Of het nu gaat om programmatuur, apparatuur of complete netwerken: IT bedrijf VedaCom ondersteunt, beheert en onderhoudt. Onze ervaren consultants combineren hun kennis van de markt met technische knowhow en uw input. Zij adviseren u niet alleen de slimste route voor de inrichting en optimalisatie van uw IT omgeving, maar helpen u ook bij de inrichting, de implementatie en het beheer.

Systeembeheer

Wat er ook gebeurt, de productiviteit en tevredenheid van uw gebruikers staan voorop. Bij een storing zorgen wij ervoor dat u snel weer aan de slag kunt! Onze servicedesk is het IT aanspreekpunt voor al uw gebruikers en beheerders.

Cloud diensten

Altijd alles bij de hand met VedaCloud. Dé manier om flexibel te werken: u kunt waar dan ook ter wereld bij uw bestanden en inloggen op uw eigen bureaublad.

Telefonie (VOIP)

VoIP is een voordelige manier om altijd bereikbaar te zijn. Met onze telefonie kiest u voor een betere geluidskwaliteit in combinatie met een ruim aanbod extra functies zoals het creëren van een wachtrij, keuzemenu’s en nog veel meer.

CONNECTIVITY

Op zoek naar een betrouwbare internetverbinding voor uw bedrijf? IT bedrijf VedaCom kan u hiermee uitstekend van dienst zijn.

Wat onze klanten van ons vinden

“Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

worldwide

Karin Rutten

World Wide Montage

“Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

differentdoors

Sil Kuppens

Different Doors

“Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

edwin

Patrick Steensels

De Fitness Specialist

“VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

geco

Mariëtte Corstjens

GeCo Machinefabriek B.V.

“VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

keistoer

Jos van de Laar

Keistoer Interactieve Media

ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
0495 – 237 000
ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
Willem de Zwijgerstraat 36a
6021  HM  Budel

KvK : Eindhoven: 71103147
BTW-nummer: NL858580366B01

Meer informatie?
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Een groot deel van onze klanten zijn al geholpen met een van de standaardoplossingen die we aanbieden. Maar natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk als er speciale wensen zijn. IT bedrijf VedaCom denkt met u mee en biedt een passende oplossing die perfect aansluit op uw situatie en omstandigheden. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000