0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

IT BEDRIJF EINDHOVEN

IT bedrijf Eindhoven nodig? Dan neemt u natuurlijk contact op met VedaCom. Wij hebben oog voor uw organisatie of bedrijf, leveren de meest uiteenlopende diensten en zijn altijd service- en klantgericht. Heeft uw bedrijf behoefte aan remote working? Dan schakelen we u over naar VedaCloud waarmee u altijd alles bij de hand heeft. Vraagt u zich af of uw systeem en netwerk wel voldoende beveiligd zijn? Wij zitten graag met u samen om de belangrijkste zaken wat betreft informatiebeveiliging te bespreken en zo nodig te implementeren. Ons team staat voor u klaar!

pERSOONLIJK ADVIES

Voor een IT bedrijf Eindhoven met een passie voor alle soorten IT en telefonie vraagstukken kunt u bij VedaCom terecht. Wij denken graag met u mee om samen tot de slimste en beste oplossingen te komen. Naast kleine en middelgrote bedrijven zijn wij er ook voor ZZP’ers en de particuliere klant. Wij kunnen u helpen bij de volgende zaken:

 • Het installeren van alle hardware en software
 • Een volledig netwerk- en systeembeheer
 • Bereikbaarheid via VoIP met eventuele extra functies
 • Remote working via VedaCloud
 • On-site service en onderhoud van apparatuur

  Dit alles en nog vele andere diensten bieden wij aan tegen betaalbare tarieven. Voor startende ondernemers hanteren we bovendien een aantrekkelijke starterskorting. 

  Bij VedaCom vinden we het erg belangrijk om een goede en langdurige relatie met onze klanten aan te gaan. We staan voor een professionele service en snelle levering, maar vooral voor een tevreden klant! Dus ook na de levering staan wij altijd voor u klaar bij eventuele vragen. Ook wanneer er zich achteraf onverwachts problemen voordoen, zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen zodat u weer aan de slag kunt. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij met veel van onze klanten al jarenlang met veel plezier samenwerken.

  Wat onze klanten van ons vinden

  “Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

  worldwide

  Karin Rutten

  World Wide Montage

  “Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

  differentdoors

  Sil Kuppens

  Different Doors

  “Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

  edwin

  Patrick Steensels

  De Fitness Specialist

  “VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

  geco

  Mariëtte Corstjens

  GeCo Machinefabriek B.V.

  “VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

  keistoer

  Jos van de Laar

  Keistoer Interactieve Media

  ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
  0495 – 237 000
  ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
  Willem de Zwijgerstraat 36a
  6021  HM  Budel

  KvK : Eindhoven: 71103147
  BTW-nummer: NL858580366B01

  Tarieven

  Benieuwd naar onze tarieven? De uiteindelijke prijs is altijd afhankelijk van de wensen van de klant, de grootte van het bedrijf en de complexiteit van de IT infrastructuur. We hebben een standaardoplossing die we aanbieden, waar veel van onze klanten al ver mee geholpen zijn. Maar soms is er een oplossing op maat nodig. Vedacom zal in elk geval altijd met u meedenken om tot de beste uitkomst te komen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Heeft u andere vragen voor ons IT bedrijf Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in.

  Willem de Zwijgerstraat 36a,

  6021 HM  Budel

  info@vedacom.nl
  0495 – 237 000