0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier

ICT VOOR PARTICULIEREN

In deze digitale wereld is het aanbod aan laptops, computers en andere ICT-gerelateerde producten zo groot dat wij bij VedaCom begrijpen dat u niet weet waar u moet beginnen. Geen nood! De experts van VedaCom staan voor u klaar met een persoonlijk advies en oplossing.

 

SERVICE AAN HUIS

VedaCom staat voor u klaar! Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we op zeer korte termijn bij u langs komen. U krijgt altijd een ervaren en betrouwbare medewerker die u in begrijpelijke taal alles uit kan leggen. Dit alles bieden wij aan tegen een scherpe prijs.

REPARATIES

Of het nu gaat om een defect scherm of een kapotte harde schijf, wij repareren het! Het vervangen van uw apparaat is niet altijd noodzakelijk. Met een kleine ingreep kunnen wij er voor zorgen dat uw apparatuur weer optimaal functioneert. Maak telefonisch een afspraak en breng uw laptop of PC snel langs!

WIFI OPTIMALISATIE/CHECK

Niets is zo vervelend als traag internet. Wij bij VedaCom begrijpen dit volkomen en bieden verschillende oplossingen aan voor uw Wifi problemen. VedaCom zorgt er voor dat u overal in huis en in de tuin een optimaal bereik heeft. Dit kan simpel en voordelig met repeaters, maar wij bieden ook kwaliteitsoplossingen met onder andere apparatuur van Unifi.

 

VERKOOP

Heeft u nog geen computer of is uw oude pc toe aan vervanging? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben een groot  aantal computers, laptops, tablets en accessoires in ons assortiment; zo helpen wij u aan een pc die helemaal bij u past. Bent u op zoek naar een specifiek product? Geen probleem, wij regelen het voor u.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM Budel

info@vedacom.nl

0495 – 237 000