0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

ICT OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar ICT oplossingen op het gebied van telefonie of online netwerken in de regio Noord-Brabant? VedaCom biedt oplossingen voor ICT en telefonie vraagstukken voor zowel kleine tot middelgrote bedrijven. Wij zetten onze uitgebreide expertise en passie voor ICT in zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Onze dienstverlening is erop gericht om u volledig te ontzorgen op het gebied van uw ICT omgeving. U kunt erop vertrouwen dat alles in een keer goed is geregeld tegen een net tarief.

onze diensten

Wij weten hoeveel er komt kijken bij het starten van een bedrijf. Ook weten we hoe belangrijk het is om altijd en overal optimaal bereikbaar te zijn, en het liefst natuurlijk tegen een zo scherp mogelijke prijs! VedaCom biedt betaalbare ICT oplossingen en fungeert tevens als helpdesk voor al uw vragen. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service, maar vooral voor duidelijke taal. Wat we zeggen, dat doen we ook!

Advies en aanschaf

Wij adviseren van A tot Z bij de keuzes die gemaakt moeten worden op het gebied van hardware en software. Zo komen we samen tot de beste ICT oplossingen voor uw bedrijf.

Overal werken

Met VedaCom kunt u overal ter wereld bij uw persoonlijke bestanden of inloggen op uw eigen bureaublad. Zo bieden wij flexibiliteit en dynamiek in een veranderende werkomgeving. Ook qua telefonie bent u met ons altijd en overal bereikbaar.

Helpdesk

Met al uw vragen kunt u bij ons terecht, zowel telefonisch als per E-mail. Daarnaast kunnen via onze helpdesk eventuele problemen direct opgelost worden.

Starterskorting

Als startende ondernemer heeft u al meer dan genoeg uitgaven. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom komen we u graag tegemoet met een aantrekkelijke starterskorting!

Wat onze klanten van ons vinden

“Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

worldwide

Karin Rutten

World Wide Montage

“Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

differentdoors

Sil Kuppens

Different Doors

“Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

edwin

Patrick Steensels

De Fitness Specialist

“VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

geco

Mariëtte Corstjens

GeCo Machinefabriek B.V.

“VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

keistoer

Jos van de Laar

Keistoer Interactieve Media

ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
0495 – 237 000
ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
Willem de Zwijgerstraat 36a
6021  HM  Budel

KvK : Eindhoven: 71103147
BTW-nummer: NL858580366B01

Meer informatie?
Bij VedaCom hechten we veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en tot wederzijds tevredenheid stemmende relatie met onze klant. Met veel van onze klanten werken wij al jaren met veel plezier samen, en daar zijn we trots op! Wilt u weten wat VedaCom voor uw bedrijf kan betekenen op het vlak van ICT oplossingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Onze werknemers adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000