0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

ICT BEDRIJVEN LIMBURG

Bent u op zoek naar ICT bedrijven Limburg? VedaCom helpt kleine en middelgrote ondernemingen op het gebied van ICT en telefonie. Wij richten ons op ondernemingen in zowel Noord-Brabant als Limburg. Zelf zijn wij gevestigd in Budel naast Weert. Waarom zou u een partner in de armen nemen op het gebied van ICT? In eerste instantie om uw informatie- en communicatietechnologie te beheren, optimaliseren en implementeren zodat u altijd en overal goed bereikbaar bent. Een goed ICT systeem is van groot belang voor iedere onderneming, dus ook voor die van u!

pERSOONLIJK ADVIES

ICT bedrijven Limburg nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. VedaCom neemt de complete verantwoordelijkheid voor uw systeem- en netwerkbeheer. Zo bent u ontzorgd en kunt u zich volledig richten op de core business van uw onderneming. Door in zee te gaan met een ICT partner bespaart u bovendien een hoop tijd. ICT gaat namelijk over meer dan alleen een goede internetverbinding en telefonie. Het gaat over:

• Al uw hardware en software
• Een stabiel netwerk- en systeembeheer
• Een sterke beveiliging
• Een betrouwbare back-up
• Remote werken via de Cloud
• Onderhoud van apparatuur
• Het zo snel en effectief mogelijk oplossen van technische problemen.

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Dit gaat als volgt. Tijdens een gesprek zullen we vaststellen waar uw behoeftes en wensen liggen op het gebied van ICT. Vanuit onze expertise zullen we u hierbij uiteraard adviseren. Op basis van uw input en ons inzicht stellen we een plan op om uw totale ICT infrastructuur in kaart te brengen. Over het algemeen hebben de meeste bedrijven al veel baat bij een van onze standaardpakketten die we aanbieden. Maar als er speciale wensen zijn, is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk! Als u akkoord bent met het plan, gaan wij voor u aan de slag om alles te installeren en implementeren. Ook naderhand kunt u altijd op ons terugvallen mochten er problemen zijn

Wat onze klanten van ons vinden

“Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

worldwide

Karin Rutten

World Wide Montage

“Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

differentdoors

Sil Kuppens

Different Doors

“Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

edwin

Patrick Steensels

De Fitness Specialist

“VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

geco

Mariëtte Corstjens

GeCo Machinefabriek B.V.

“VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

keistoer

Jos van de Laar

Keistoer Interactieve Media

ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
0495 – 237 000
ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
Willem de Zwijgerstraat 36a
6021  HM  Budel

KvK : Eindhoven: 71103147
BTW-nummer: NL858580366B01

Meer informatie?

Voor ICT bedrijven Limburg hoeft u niet verder te zoeken. VedaCom helpt u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Dan zullen we samen de mogelijkheden bespreken.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000