0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

ICT BEDRIJF

Op zoek naar een ICT bedrijf in Noord-Brabant in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u bij VedaCom aan het juiste adres! Ons team staat klaar om u compleet te ontzorgen op het gebied van ICT. Wij ontwerpen, implementeren en beheren uw gehele ICT systeem. Denk hierbij aan zaken als bedrijfsservers, systemen voor beveiliging, nieuwe ICT werkplekken en een back-up systeem. Op deze manier bieden wij u een compleet pakket aan op het gebied van ICT, zodat u een hoop werk uit handen wordt genomen.

ONZE AANPAK

Hoe we dat doen? Met een doordachte strategie helpen we u de juiste keuzes te maken. We vinden het belangrijk om uw ICT oplossing kostenefficiënt te ontwikkelen: wat u erin stopt, moet u ook weer terugkrijgen. ICT bedrijf VedaCom begeleidt u vanaf het eerste idee tot aan de concrete uitvoering en implementatie. Ook achteraf bieden we ondersteuning waar nodig. We combineren jaren aan praktische ervaring met up-to-date kennis van de ontwikkelingen op het gebied van software en hardware. Wij voorzien in innovatieve ICT oplossingen van netwerk- tot systeembeheer en van Cloud tot on-site service.

 

Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij hebben professionele consultants in dienst met de nodige kennis op het vlak van technische knowhow. Maar we luisteren ook naar uw input, zodat we een klantgericht en persoonlijke oplossing kunnen bieden. U wordt geadviseerd hoe u uw ICT omgeving het slimst kunt inrichten, implementeren en beheren.

Netwerkbeheer

Onze ICT specialisten zorgen voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT omgeving binnen uw organisatie. Netwerkproblemen of andere technische complicaties? Onze servicedesk staat voor u klaar

Vedacloud

ICT bedrijf VedaCom heeft VedaCloud geïntroduceerd. Hiermee kunt u altijd en overal bij uw bestanden, waar u ook bent. Op deze manier stimuleren en ondersteunen wij flexibel en dynamisch werken.

Telefonie (VOIP)

Door middel van VoIP kan uw bedrijf telefoneren via het internet. Zo bent u altijd bereikbaar. Wij voorzien in telefoonnummers tot telefoonlijsten en vele andere aanvullende functionaliteiten.

CONNECTIVITY

Voor een bedrijf is natuurlijk niks zo belangrijk als een betrouwbare en snelle internetverbinding. Wij kunnen u hierbij helpen!

Wat onze klanten van ons vinden

“Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

worldwide

Karin Rutten

World Wide Montage

“Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

differentdoors

Sil Kuppens

Different Doors

“Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

edwin

Patrick Steensels

De Fitness Specialist

“VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

geco

Mariëtte Corstjens

GeCo Machinefabriek B.V.

“VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

keistoer

Jos van de Laar

Keistoer Interactieve Media

ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
0495 – 237 000
ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
Willem de Zwijgerstraat 36a
6021  HM  Budel

KvK : Eindhoven: 71103147
BTW-nummer: NL858580366B01

Tarieven
Onze tarieven zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Over het algemeen zijn veel klanten al ver geholpen met een van onze goed betaalbare standaardpakketten waarbij we op het gebied van ICT en telefonie alles uit handen nemen. Maar we bieden ook op maat gemaakte pakketten aan. ICT bedrijf VedaCom staat voor snelle en persoonlijke service waarbij we de klant altijd betrekken. We hechten namelijk veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000