0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

ICT BEDRIJF EINDHOVEN

ICT bedrijf Eindhoven nodig? VedaCom is een gespecialiseerd ICT bedrijf die zich richt op zowel kleine als middelgrote bedrijven. Bent u een startende ondernemer, een ZZP’er of MKB’er die wel wat hulp kan gebruiken bij het implementeren en/of beheren van uw ICT systeem? Dan komen wij graag met u in contact! Als ICT bedrijf in Noord-Brabant verzorgen wij namelijk oplossingen voor alle soorten ICT vraagstukken. VedaCom kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een klantgerichte service. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

 

VAKGEBIED & diensten

Uw ICT is onze zorg. Wij voorzien in standaardpakketten op het gebied van ICT, maar bieden ook op maat gemaakte geavanceerde ICT oplossingen. Een optimale werkplek wordt gekenmerkt door systemen die aansluiten bij uw werkwijze. Hieronder valt een stabiel netwerkbeheer, een veilig systeembeheer, een betrouwbare back-up en beveiliging, goede hardware en software, een snelle internetverbinding en remote werken via VedaCloud. Wanneer u met ons ICT bedrijf Eindhoven in zee gaat, kunt u ervan uitgaan dat wij u volledig ontzorgen op het gebied van uw ICT infrastructuur.

Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom luisteren wij altijd naar de input van de klant voor we tot een op maat gemaakte oplossing komen. We adviseren u van begin tot eind bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Remote working

Manieren van werken veranderen steeds, daar zijn wij ons bewust van en daar bewegen we in mee. Dankzij VedaCloud heeft u altijd alles bij de hand, waar u ook bent. Via VedaCom bent u ook op het gebied van telefonie altijd en overal bereikbaar.

Persoonlijke service

VedaCom gaat altijd voor een langdurige relatie met al haar klanten. Zo ontstaan er prettige samenwerkingen en duurzame contacten. Wij vinden het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en te weten wat we aan elkaar hebben.

Betaalbaar

Wij staan voor een maximaal rendement met minimale middelen. Wat niet hoeft, dat hoeft niet. Bovendien hanteren we voor startende ondernemers een interessante starterskorting!

Wat onze klanten van ons vinden

“Al geruime tijd maakt World Wide Montage gebruik van de de diensten van VedaCom. Wij zijn zeer tevreden. Het maakt niet uit waar je contact over opneemt, we kunnen altijd rekenen op een snelle service. Niet alleen over de service zijn we tevreden, ook over de levering van producten. VedaCom is goedkoop en begeleidt bij het instalatieproces. Het maakt niet uit hoeveel kennis je zelf hebt op computer gebied, VedaCom zorgt dat het werkt! Ook na de levering staat VedaCom klaar voor vragen en service. Top bedrijf!”

worldwide

Karin Rutten

World Wide Montage

“Sinds kort maken we gebruik van de diensten van VedaCom. Tim heeft voor een compleet nieuw computernetwerk en de daarbij behorende hardware gezorgd. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd, voorzien van een professionele service en snelle levering. Bij vragen, ook na de levering, staat Tim direct voor ons klaar. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor VedaCom!”

differentdoors

Sil Kuppens

Different Doors

“Zeer tevreden zijn wij met het professionele advies van VedaCom. We hebben een compleet nieuw computersysteem met de bij behorende software bij VedaCom aangeschaft. In snelle tijd was alles keurig voor ons geregeld en gingen we aan de slag met de nieuwe computers.Alles werkt perfect en vele malen sneller. Als we vragen hadden was VedaCom spoedig paraat om ons hier bij te helpen. Wij hebben alle vertrouwen in VedaCom en hopen hier nog lang gebruik van te maken.”

edwin

Patrick Steensels

De Fitness Specialist

“VedaCom heeft in ons bedrijf het hele computernetwerk vernieuwd. Ze hebben gezorgd dat wij snel , zonder oponthoud, konden doorwerken en dat alle computers binnen de korstte keren weer naar tevredenheid werkten. We zijn zeer tevreden over de service die VedaCom verleend, ze hebben veel kennis van zaken.”

geco

Mariëtte Corstjens

GeCo Machinefabriek B.V.

“VedaCom ondersteunt Keistoer naar volle tevredenheid op het gebied van pc- en netwerkbeheer. Daarnaast adviseert VedaCom Keistoer op het gebied van hard- en software.”

keistoer

Jos van de Laar

Keistoer Interactieve Media

ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
0495 – 237 000
ICT oplossingen, systeembeheer, clouddiensten
Willem de Zwijgerstraat 36a
6021  HM  Budel

KvK : Eindhoven: 71103147
BTW-nummer: NL858580366B01

Meer informatie?

Contact met ICT bedrijf Eindhoven? VedaCom kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze tarieven? Plan dan een afspraak in. Wij zijn bereikbaar via 0495-237000 en info@vedacom.nl. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij zitten graag met u samen om te bekijken hoe we u kunnen helpen.

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl
0495 – 237 000