0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier

BRYAN VAN HOOF

Mijn naam is Bryan van Hoof en IT-medewerker bij VedaCom!

Als IT-medewerker voer ik veel reparaties voor particulieren uit en ben ik het eerste aanspreekpunt bij ICT-gerelateerde problemen.

Ook ik heb een voorliefde voor computers en heb daarom een opleiding als ICT-beheerder gevolgd. Vervolgens heb ik vier jaar gewerkt bij Van Hoof IT. Dit is heel toevallig ook mijn achternaam, maar geen familie van mij. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd en deze breng ik nu in praktijk bij VedaCom!

In mijn werk als IT-medewerker en eerste aanspreekpunt spreek ik veel mensen met kapotte of niet functionerende apparatuur. Het is mijn taak om hen te adviseren en op zoek te gaan naar de beste oplossing. Wanneer iemand weer blij is met zijn of haar apparatuur kan ik ook met een goed gevoel terugkijken op de situatie. De problemen waarmee ik dagelijks te maken krijg lopen ver uiteen en daardoor heb ik veel afwisseling in mijn werk.

In mijn vrije ga ik graag om met mijn vrienden. Samen met hen kijk ik films, series en game ik. Wanneer ik niet aan het werk ben houd ik de laatste ontwikkelingen binnen de ICT-wereld nauw in de gaten en ben hierdoor veel online te vinden.

IT - medewerker

Ik geef u de service zoals ik hem zelf ook zou willen krijgen

Willem de Zwijgerstraat 36a,

6021 HM  Budel

info@vedacom.nl

0495 – 237 000