0495 - 237 000 info@vedacom.nl
Hulp op afstand nodig? Klik hier
Selecteer een pagina

Een doorn in het oog voor iedereen met een mobiel apparaat. Een niet of langzaam ladende pagina. Of nog erger: midden in jouw favoriete serie wordt er gebufferd. Anno 2018 ondenkbaar. Echter hebben nog te veel mensen hier last van. Wij maken het dagelijks mee. ‘’Zodra ik naar boven ga valt het signaal deels weg’’ is een vaak gehoorde klacht. De oplossing is simpel wordt er dan gezegd. Plaats meerdere access points! Was het maar zo simpel.

Wanneer er meerdere access points worden geplaatst moeten deze ook op elkaar worden afgestemd. Wat gebeurt er als dit niet het geval is? Standaard is het zo dat een access point een apparaat zo lang mogelijk van goed signaal probeert te voorzien. Stel je loopt van de beneden verdieping waar een access point staat naar boven waar ook een access point staat. Het access point beneden zal dan koste wat kost proberen om te zorgen jou nog van een zo goed mogelijk signaal te voorzien. Terwijl het signaal van het access point boven waarschijnlijk veel sterker is. Hierdoor heb je niet altijd een optimale verbinding en zal je signaal merkbaar kunnen overspringen tussen access points.

Nog te vaak maken wij mee dat er oplossingen voor een sterker signaal zijn geplaatst, maar dat deze niet of nauwelijks werken! Zonde van de tijd én het geld. Wanneer je een dergelijke investering doet wil je er ook optimaal van kunnen genieten.

Wij bij VedaCom kunnen ervoor zorgen dat jij nooit meer hoeft te wachten op die spannende scene. Met behulp van intelligente access points zorgen wij ervoor dat de access points onderling communiceren en op deze manier zorgen dat jij altijd het sterkste signaal hebt. Ongeacht waar je je op dat moment bevindt in jouw huis. De intelligente access points van o.a. Unifi dragen het signaal zonder enige onderbreking over wanneer zij zien dat je dichter in de buurt bent bij een ander access point. Mede door de ondersteuning van roaming maakt het dat deze access points dé oplossing zijn voor problemen met jouw wifisignaal zijn!

Een bijkomend voordeel van deze intelligente access points is dat deze zijn ingericht voor de zakelijk markt. Dit maakt ze zeer stabiel en gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Heb jij ook last van dergelijke problemen of heb je al een poging gedaan om het signaal te versterken? Wanneer je kiest voor VedaCom ga je voor een compleet geïnstalleerde wifi-oplossing! Een oplossing die perfect werkt en waar je zelf geen omkijken naar hebt. Deze totaaloplossing is al beschikbaar vanaf €150 excl. btw!

Onze doelstelling is om jou volledig te ontzorgen, want iedereen heeft immers recht op een goed werkende ICT – omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0495 – 237 000 of info@vedacom.nl!